Інтерактивна гра "Квітчел об'єднує нас"

На вулицях, дитячих майданчиках, у крамницях, дитячих садках і школах – повсюди ми зустрічаємо особливих дітей. Можливо, ця дитина пересувається на візку, можливо, вона посміхається частіше і привітніше, ніж інші діти, а можливо, і навпаки – замкнена й зовсім не розмовляє з оточуючими. На таку дитину відразу ж звертає увагу решта дітей і починає ставити нам, дорослим, безліч запитань. Але на жаль, не кожен з батьків може пояснити своїй дитині, як слід спілкуватися з такими дітьми. Для того, щоб знайти правильні слова, перш за все потрібно володіти інформацією.

У нашому закладі з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю була організована інтерактивна гра «Квітчел об’єднує нас». Діти створювати квіти чеснот та порівнювали з квіткою особливої дитини. В результаті знайшли безліч співпадінь.

Отже, дитина з інвалідністю – не з касти недоторканих, а звичайна дитина з неповторним характером, своїми слабкостями та сильними сторонами, своїми мріями. Діти з інвалідністю – нічим не кращі й не гірші від усіх інших дітей. Усі різні – усі рівні!

#ШепетівськаТГ_протинасилля

#STEM_майстерня

#дівчатаSTEM











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Толерантність - це круто!

У школі-гімназії продовжується акція "Шепетівська ТГ - простір без наркотиків".